ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅଭିନେତା ଶ୍ରୀ ଘନଶ୍ୟାମ ନାୟକ ଓ ଶ୍ରୀ ଅରବିନ୍ଦ ତ୍ରିବେଦୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
06 OCT 2021 10:23AM by PIB Bhubaneswar
ଅଭିନେତା ଶ୍ରୀ ଘନଶ୍ୟାମ ନାୟକ ଓ ଶ୍ରୀ ଅରବିନ୍ଦ ତ୍ରିବେଦୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଗତ କିଛି ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ଆମେ ନିଜ ଅଭିନୟ ବଳରେ ଲୋକଙ୍କ ହୃଦୟକୁ ଜିତିଥିବା ଦୁଇ ପ୍ରତିଭାବାନ ଅଭିନେତାଙ୍କୁ ହରାଇଛୁ । ନିଜ ବହୁମୁଖୀ ଅଭିନୟ, ବିଶେଷ କରି ଲୋକପ୍ରିୟ ଶୋ “ତାରକ ମେହତା କା ଉଲଟା ଚଷମା”ରେ ଅଭିନୟ ପାଇଁ ଶ୍ରୀ ଘନଶ୍ୟାମ ନାୟକ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବେ । ସେ ଖୁବ ସ୍ନେହଶୀଳ ଓ ବିନମ୍ର ଥିଲେ ।
ଆମେ ଶ୍ରୀ ଅରବିନ୍ଦ ତ୍ରିବେଦୀଙ୍କୁ ହରାଇଛୁ । ସେ କେବଳ ଜଣେ ଅସାଧାରଣ ଅଭିନେତା ନଥିଲେ ବରଂ ଜନସେବା ପ୍ରତି ଆଗ୍ରହୀ ମଧ୍ୟ ଥିଲେ । ରାମାୟଣ ଟେଲିଭିଜନ ସିରିୟଲରେ ନିଜ ଅଭିନୟ ପାଇଁ ସେ ଅନେକ ପୀଢି ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ସ୍ମରଣୀୟ ରହିବେ । ଉଭୟ ଅଭିନେତାଙ୍କ ବନ୍ଧୁ ଓ ପରିବାରବର୍ଗଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି । ଓମ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of actors Shri Ghanashyam Nayak and Shri Arvind Trivedi
06 OCT 2021 10:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of actors Shri Ghanashyam Nayak and Shri Arvind Trivedi.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"In the last few days, we have lost two talented actors who won the hearts of people through their works. Shri Ghanashyam Nayak will be remembered for his multifaceted roles, most notably in the popular show ‘Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah.’ He was also extremely kind and humble.
We have lost Shri Arvind Trivedi, who was not only an exceptional actor but also was passionate about public service. For generations of Indians, he will be remembered for his work in the Ramayan TV serial. Condolences to the families and admirers of both actors. Om Shanti."