প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আয়ুষ্মান ভাৰত ডিজিটেল অভিযান সন্দৰ্ভত আগবঢ়োৱা মন্তব্যৰ বাবে বিল গেটছক ধন্যবাদ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 SEP 2021 9:49PM by PIB Guwahati
আয়ুষ্মান ভাৰত ডিজিটেল অভিযান সন্দৰ্ভত আগবঢ়োৱা মন্তব্যৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিল গেটছক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰিছে।
বিল গেটছৰ এটা টুইটৰ সঁহাৰি জনাই, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"আয়ুষ্মান ভাৰত ডিজিটেল অভিযান সন্দৰ্ভত আগবঢ়োৱা মন্তব্যৰ বাবে @BillGates ক ধন্যবাদ জনাইছো।
স্বাস্থ্য আন্তঃগাঁথনিৰ অগ্ৰগতি সাধনাৰ্থে প্ৰযুক্তিৰ অভিযোজনাৰে অসীম সুযোগ আছে আৰু ভাৰতে এই ক্ষেত্ৰত কঠোৰ শ্ৰম কৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM thanks Bill Gates for kind words on Ayushman Bharat Digital Mission
29 SEP 2021 9:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked Bill Gates for the kind words on the Ayushman Bharat Digital Mission.
In response to a tweet by Bill Gates, the Prime Minister said;
"Thank you @BillGates for the kind words on the Ayushman Bharat Digital Mission.
There is immense scope in leveraging technology for betterment of health infrastructure and India is working hard in this direction."