ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କେଭିଆଇସି ଦ୍ୱାରା ପ୍ରସ୍ତୁତ ବିଶ୍ୱର ସର୍ବ ବୃହତ ଖଦି ଜାତୀୟ ପତାକାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା ଉତ୍ସବ ସମୟରେ ଖଦି ଏବଂ ହସ୍ତତନ୍ତ ସାମଗ୍ରୀ ପାଇଁ ଆହ୍ୱାନ
03 OCT 2021 5:24PM by PIB Bhubaneswar
ମହାତ୍ମା ଗାନ୍ଧୀଙ୍କ ସମ୍ମାନାର୍ଥେ ଲଦାଖର ଲେହ ଠାରେ ବିଶ୍ୱର ସର୍ବବୃହତ ଖଦି ଜାତୀୟ ପତାକା (୨୨୫ ଫୁଟ ଉଚ୍ଚତା ଏବଂ ୧୫୦ ଫୁଟ ଚଉଡା) ପ୍ରଦର୍ଶୀତ କରିବାରେ ଖଦି ଗ୍ରାମ୍ୟ ଶିଳ୍ପ ଆୟୋଗର ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ୍କରିଛନ୍ତି:
ସମ୍ମାନିତ ବାପୁଙ୍କ ପାଇଁ ଏହା ଏକ ବିଶେଷ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି, ଖଦି ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ଆଗ୍ରହ ବହୁଳ ଭାବରେ ଜଣାଶୁଣା
ଏହି ଉତ୍ସବ ଋତୁରେ, ଖଦି ଏବଂ ହସ୍ତତନ୍ତ ଉତ୍ପାଦକୁ ତୁମର ଜୀବନର ଏକ ଅଂଶ କରିବା ପାଇଁ ଚିନ୍ତା କର ଏବଂ ଏକ ଆତ୍ମର୍ନିଭରଶୀଳ ଭାରତ ଗଠନ ପାଇଁ ତୁମର ସଂକଳ୍ପକୁ ଦୃଢ କର
HS
ଆମକୁ ଫୋଲୋ କରନ୍ତୁ /PIBBhubaneswar /PIBBhubaneswar /PIBBhubaneswar /PIBBhubaneswar /PIBOdisha

Prime Minister's Office
PM lauds KVIC's world’s largest Khadi National Flag
Appeals for Khadi and handicraft products during festive season
03 OCT 2021 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Khadi Village Industries Commissions initiative of world’s largest Khadi National Flag (At a height of 225 feet and 150 feet width) displayed in Leh, Ladakh as a tribute to Mahatma Gandhi.
The Prime Minister tweeted :
"This is a unique tribute to respected Bapu, whose passion towards Khadi is widely known.
This festive season, do consider making Khadi and handicraft products a part of your lives and strengthen the resolve to build an Aatmanirbhar Bharat."