প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কিংদম ওফ সৌদি অরাবিয়াগী ফোরেন এফিয়র্সকী মন্ত্রী হিজ হায়নেস প্রিন্স ফায়সাল ফারহান অল সৌদকা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
20 SEP 2021 9:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কিংদম ওফ সৌদি অরাবিয়াগী ফোরেন এফিয়র্সকী মন্ত্রী হিজ হায়নেস প্রিন্স ফায়সাল ফারহান অল সৌদকা উনখ্রে।
মীফম অসিনা লৈবক অনিগী মরক্তা শাগৎখিবা স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ কাউন্সিলগী ঙাক্লৌ মখাদা লৌখৎখিবা য়াওনা হৌজিক চৎথরিবা নাকন অনিগী ওইবা মখল কয়াগী চংশিল্লিবা খোঙথাংশিং য়েংশিনখি। প্রধান মন্ত্রীনা সৌদি অরাবিয়াদগী মরুওইবা সেক্তরশিং হায়বদি ইনর্জী, আই.তি. অমসুং দিফেন্স মেনুফেকচরিং য়াওনা য়াম্না চাউনা ইনভেস্তমেন্ত তৌহল্লকপা পাম্বা ফোংদোকখি।
মীফম অসিনা অফগানিস্তানগী ফিভমশিং য়াওনা রিজনেলগী ওইবা চাউখৎ-থৌরাংশিংদা মিৎয়েংশিং থম্ননবা অয়াবসু পীনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা সৌদি অরাবিয়াগী কিংদম্বু কোবিদ-১৯ লায়চৎ মনুংদা মফম অদুদা লৈরিবা ভারত মচাশিংগী য়াইফনবা য়েংশিনবিবগীদমক মহাক্না অখন্ননা থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা সৌদি অরাবিয়াগী হিস মেজেস্তী দ কিঙ অমসুং হিজ হায়নেস ক্রাউন প্রিন্সবু হরাও তয়াম্বা ফোংদোকপগী পাউজেলসু পীখি।

Prime Minister's Office
His Highness Prince Faisal bin Farhan Al Saud, the Minister of Foreign Affairs of the Kingdom of Saudi Arabia calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
20 SEP 2021 9:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met today with His Highness Prince Faisal bin Farhan Al Saud, the Minister of Foreign Affairs of the Kingdom of Saudi Arabia.
The meeting reviewed progress on various ongoing bilateral initiatives, including those taken under the aegis of the Strategic Partnership Council established between both countries. Prime Minister expressed India's keenness to see greater investment from Saudi Arabia, including in key sectors like energy, IT and defence manufacturing.
The meeting also allowed exchange of perspectives on regional developments, including the situation in Afghanistan.
Prime Minister conveyed his special thanks and appreciation to the Kingdom of Saudi Arabia for looking after the welfare of the Indian diaspora during the COVID-19 pandemic.
Prime Minister also conveyed his warm greetings and regards to His Majesty the King and His Highness the Crown Prince of Saudi Arabia.