Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
20 SEP 2021 9:29AM by PIB Delhi
80.85 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.95%; lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 3,18,181; lowest in 183 days
30,256 new cases in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.72%
43,938 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,27,15,105
Weekly Positivity Rate (2.07%) less than 3% for last 87 days
Daily positivity rate (2.57%) less than 3% for last 21 days
55.36 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
20 SEP 2021 9:29AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৮০.৮৫ কাপথোকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৯৫%নি; মার্চ ২০২০দগী খ্বয়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,১৮,১৮১নি; নুমিৎ ১৮৩দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৩০,২৫৬ লাক্লি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৭২%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৪৩,৯৩৮ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৭,১৫,১০৫ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৮৭দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.০৭%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২.৫৭% ) হৌখিবা নুমিৎ ২১নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৫.৩৬ তৌখ্রে