প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঝরখন্দগী, লাতেহার দিস্ত্রীক্তা ইরাক্নবগী থৌদোক অমদা থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
18 SEP 2021 8:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঝরখন্দগী, লাতেহার দিস্ত্রীক্তা ইরাক্নবগী থৌদোক অমদা থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌরকখি;
“ঝরখন্দগী, লাতেহার দিস্ত্রীক্তা ইরাক্নবগী থৌদোক অমদা নহা ওইরিবশিংগী থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক য়াম্না থম্মোয় শোকপা ফাওজৈ। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকচরি: পি.এম. @narendramodi”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to drowning in Latehar district, Jharkhand
18 SEP 2021 8:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to drowning in Latehar district, Jharkhand.
The Prime Minister Office tweeted;
"Shocked by the loss of young lives due to drowning in Latehar district, Jharkhand. In this hour of sadness, condolences to the bereaved families: PM @narendramodi"