হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
19 SEP 2021 9:23AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৮০.৪৩ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৩০,৭৭৩ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ০.৯৯%দা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৩২,১৫৮
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৬৮%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৮,৯৪৫ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৬,৭১,১৬৭ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৮৬দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.০৪%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৯৭% ) হৌখিবা নুমিৎ ২০নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৫.২৩ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
19 SEP 2021 9:23AM by PIB Delhi
80.43 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
30,773 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 0.99% of total cases
India's Active caseload stands at 3,32,158
Recovery Rate currently at 97.68%
38,945 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,26,71,167
Weekly Positivity Rate (2.04%) less than 3% for last 86 days
Daily positivity rate (1.97%) less than 3% for last 20 days
55.23 cr Total Tests conducted so far