প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়াম্বু মেমেন্তোস ওক্সন্দা শরুক য়ান্নবা হায়খ্রে
19 SEP 2021 9:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম্বু খুদোলপোৎ অমসুং মেমেন্তোস ওক্সন্দা শরুক য়ান্নবা হায়খ্রে। মসিদগী ফংলকপা শেলনা নামামী গঙ্গে খোঙথাংগীদমক্তা পীরগনি।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মতম কয়াদগী, ওক্সন তৌখিবদগী ঐহাক্না খুদোলপোৎ অমসুং মেমেন্তোস কয়া অমা ফংজখি। হায়রিবা অসিদা ঐখোয়গী ওলিম্পিক্স হেরোশিংনা পীরকপা অখন্নবা মেমেন্তোস য়াওরি। ওক্সন্দা শরুক য়াবিয়ু। মসিদগী ফংলকপা শেলনা নামামী গঙ্গে খোঙথাংগীদমক্তা পীরগনি।
https://t.co/Oeq4EYb30M https://t.co/PrF44YWBrN"

Prime Minister's Office
PM calls citizens to take part in mementos auction
19 SEP 2021 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called citizens to take part in the auction of gifts and mementos. He said that the proceeds would go to the Namami Gange initiative.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Over time, I have received several gifts and mementos which are being auctioned. This includes the special mementos given by our Olympics heroes. Do take part in the auction. The proceeds would go to the Namami Gange initiative."