প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সেপ্তেম্বর ১৮দা প্রধান মন্ত্রীনা গোৱাদা কোবিদ ভেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী হেলথকেয়র ৱার্কর অমসুং বেনিফিসরীশিংগা উন্নগদৌরি
17 SEP 2021 4:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী সেপ্তেম্বর ১৮ অয়ুক্কী পুং ১০:৩০ তাবা মতমদা গোৱাদা অহল ওইরবা মীওইশিংদা অহানবা দোজ ১০০% মপুং ফানা কাপথোকখিবগীদমক কোবিদ ভেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী হেলথকেয়র ৱার্কর অমসুং বেনিফিসরীশিংগা উন্নগদৌরি।
রাজ্য সরকারনা কন্না হোৎনদুনা লৌখৎখিবা খোঙথাংনা মরম ওইদুনা ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি তিকাউৎসব কম্ম্যুনিতী মোবালাইজেসন অমসুং গ্রাসরুত আউতরিতচ য়াওনা থবক মফমশিং, অহল ওইরবশিংগী লৈফম য়ুম, দিব্যাংজাং অসিনচিংবা অসিদা তিকা থানবা মরুওইবা পান্দম থম্লিবা অমসুং ময়ামদা চিংনবা অমসুং অকিবা কোক্নবা লেপ্পা লৈতনা হোৎনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি অসিনা মায় পাকপা ঙম্বনি। রাজ্য অসিনা ভেক্সিনেসন কবরেজ অসিবু মায় পাক্না পাংথোকপা ঙম্নবা তৌকী সাইক্লোনগুবা অৱাবা নংবশিং মায়থিবা পীদুনা লাকখি।
গোৱাগী মুখ্য মন্ত্রীশু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।

HtmlSanitizer+SanitizeResult
Prime Minister's Office
PM to interact with healthcare workers and beneficiaries of Covid vaccination programme in Goa on 18th September
17 SEP 2021 4:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with healthcare workers and beneficiaries of Covid vaccination programme, on completion of 100% first dose coverage for the adult population in Goa, on 18th September, 2021 at 10:30 AM via video conferencing.
The efforts undertaken by the state government that resulted in successful vaccination coverage include organisation of successive TikaUtasvs for community mobilization and grassroot outreach, targeted vaccination for priority groups such as vaccination at workplaces, old age homes, divyangjans etc. and continuous community engagement to remove doubts and apprehensions, among others. The state also overcame challenges like Cyclone Tauktae to ensure rapid vaccination coverage.
Chief Minister of Goa will also be present on the occasion.