Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
17 SEP 2021 10:04AM by PIB Delhi
77.24 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
34,403 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.02% of total cases
India's Active caseload stands at 3,39,056
Recovery Rate currently at 97.65%
37,950 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,25,98,424
Weekly Positivity Rate (1.97%) less than 3% for last 84 days
Daily positivity rate (2.25%)less than 3% for last 18 days
54.92cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
17 SEP 2021 10:04AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৭৭.২৪ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৩৪,৪০৩ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.০২%দা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৩৯,০৫৬
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৬৫%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৭,৯৫০ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৫,৯৮,৪২৪ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৮৪দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৯৭%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২.২৫% ) হৌখিবা নুমিৎ ১৮নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৪.৯২ তৌখ্রে