প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাত সরকারদা মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখ্রবা মীওই পুম্নমক্তা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎ-ৱাহৈ ফোংদোকখ্রে
16 SEP 2021 4:28PM by PIB Imphal
গুজরাত সরকারদা মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখ্রবা মীওই পুম্নমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎ-ৱাহৈ ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"গুজরাত সরকারদা মন্ত্রীশিং ওইনা ৱাশক লৌখ্রবা পার্তী কলিগ পুম্নমক্তা থাগৎ-ৱাহৈ ফোংদোকচরি৷ মখোয় অসি প্রজাগী থবক তৌবদা অমদি পার্তীগী দিবেলপমেন্ত এজন্দা শন্দোকপদা মখোয়গী পুন্সি কৎথোকখ্রবা কা-হেন্না হৈথোই শিন্থোইরবা কার্যকর্তাশিংনি৷ লাক্কদৌরিবা থবক পাইবা মতমগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি৷"

Prime Minister's Office
PM congratulates all those who have taken oath as Ministers in Gujarat Government
16 SEP 2021 4:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated all those who have taken oath as Ministers in the Gujarat Government.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to all Party colleagues who have taken oath as Ministers in the Gujarat Government. These are outstanding Karyakartas who have devoted their lives to public service and spreading our Party’s development agenda. Best wishes for a fruitful tenure ahead."