Prime Minister's Office
PM condoles demise of Rajya Sabha MP Shri Oscar Fernandes Ji
13 SEP 2021 3:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Rajya Sabha MP Shri Oscar Fernandes Ji.
The Prime Minister Office tweeted;
"Saddened by the demise of Rajya Sabha MP Shri Oscar Fernandes Ji. In this sad hour, my thoughts and prayers are with his family and well-wishers. May his soul rest in peace: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাজ্য সভাগী এম.পি. শ্রী ওস্কার ফর্নান্দেজ জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
13 SEP 2021 3:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজ্য সভাগী এম.পি. শ্রী ওস্কার ফর্নান্দেজ জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বীত তৌরকখি;
“রাজ্য সভাগী এম.পি. শ্রী ওস্কার ফর্নান্দেজ জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা ঐহাক্না মহাক্কী ইমুং অমসুং মহাকপু নিংজবশিংগীদমক খনজরি অমসুং থৌনিজরি । মহাক্কী থৱায়না ইংনা চীক্না লৈবা ওইরশনু: পি.এম. @narendramodi”