প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুখাইদা প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
11 SEP 2021 11:04PM by PIB Imphal
নুখাইগী য়াইফরবা থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক অসিদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“নৌখাই জুহার!
মসিগী য়াইফরবা থৌরম অসিদা মীপুম খুদিংমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি৷ নৌখাইদা, ঐখোয়গী ইন্দস্ত্রিয়র্স লৌমীশিংগী কা-হেন্না হৈথোই-শিন্থোইরবা ইফর্তশিং অমসুং লৈবাক অসি শেমগৎপদা মখোয়না লৌরিবা থৌদাং অদুগীদমক ঐখোয়না থাগৎলি৷
মীপুম খুদিংমক হকচাং ফনা অমসুং তংদু-লৈতানা লৈনবা ঐনা ইশ্বরগী মফমদা নিজরি৷”

Prime Minister's Office
PM greets everyone on Nukhai
11 SEP 2021 11:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister has greeted the nation on the auspicious occasion of Nukhai.
In a tweet, the Prime Minister said:
“Nuakhai Juhar!
Greetings to everyone on this auspicious occasion. On Nuakhai we laud the outstanding efforts of our industrious farmers and their role in nation building.
I pray for everyone's good health and well-being.”