হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
09 SEP 2021 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৭১.৬৫ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৪৩,২৬৩ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১৯%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৯৩,৬১৪নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৮%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৪০,৫৬৭ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৩,০৪,৬১৮ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭৬দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৪৩%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৩৮% ওইদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১০নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৩.৬৮ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
09 SEP 2021 9:18AM by PIB Delhi
71.65 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
43,263 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.19% of total cases
India's Active caseload stands at 3,93,614
Recovery Rate currently at 97.48%
40,567 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,23,04,618
Weekly Positivity Rate (2.43%) less than 3% for last 76 days
Daily positivity rate reported to be 2.38% less than 3% for last 10 days
53.68 cr Total Tests conducted so far