প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অসামদা থোকখিবা হিগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
08 SEP 2021 7:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসামদা থোকখিবা হিগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে৷ পেসেঞ্জরশিং অদু কন্নবা হোৎনবা য়াবা পুম্নমক হোৎনরি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"অসামদা থোকখিবা হিগী খুদোংথিবা থৌদোক অদুনা নুংঙাইহন্দ্রে৷ পেসেঞ্জরশিং অদু কন্নবা হোৎনবা য়াবা পুম্নমক হোৎনরি৷ মীপুম খুদিংমক তেক্ত কাইদনবা অমসুং যাইফনবা ঐনা ইশ্বরগী মফমদা থৌনিজরি৷"

Prime Minister's Office
PM expresses grief over boat accident in Assam
08 SEP 2021 7:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the boat accident in Assam. He said all possible efforts are being made to rescue the passengers.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the boat accident in Assam. All possible efforts are being made to rescue the passengers. I pray for everyone’s safety and well-being."