হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
07 SEP 2021 9:22AM by PIB Imphal
পুং ২৪গী মনুংদা ভেক্সিন দোজ কোতি ১.১৩ হেন্না কাপখ্রে
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬৯.৯০ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৩১,২২২ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১৯%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৯২,৮৬৪নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৮%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৪২,৯৪২ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২২,২৪,৯৩৭ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭৪দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৫৬%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.০৫% ওইদুনা হৌখিবা নুমিৎ নিপালনিদা ৩% ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৩.৩১ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
07 SEP 2021 9:22AM by PIB Delhi
More than 1.13 crore vaccine doses administered in the last 24 hours
69.90 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
31,222 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.19% of total cases
India's Active caseload stands at 3,92,864
Recovery Rate currently at 97.48%
42,942 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,22,24,937
Weekly Positivity Rate (2.56%) less than 3% for last 74 days
Daily positivity rate reported to be 2.05% less than 3% for last 8 days
53.31 cr Total Tests conducted so far