প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰাঅলিম্পিক গেমছৰ বেডমিন্টনত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে মনোজ সৰকাৰক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 SEP 2021 5:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টকিঅ’ত অনুষ্ঠিত পেৰাঅলিম্পিক গেমছৰ বেডমিন্টনত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে মনোজ সৰকাৰক অভিনন্দন জনাইছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"@manojsarkar07 ৰ চমৎকাৰ প্ৰদৰ্শনত অতিশয় আনন্দিত হৈছো। বেডমিন্টনত ঘৰলৈ সন্মানীয় ব্ৰঞ্জৰ পদক কঢ়িয়াই অনাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। অনাগত সময়ৰ বাবে জনালো অলেখ শুভকামনা। #Paralympics #Praise4Para"

Prime Minister's Office
PM congratulates Manoj Sarkar for winning Bronze medal in Badminton at Paralympics Games
04 SEP 2021 5:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manoj Sarkar for winning Bronze medal in Badminton at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Overjoyed by @manojsarkar07’s wonderful performance. Congrats to him for bringing home the prestigious Bronze Medal in badminton. Wishing in the very best for the times ahead. #Paralympics #Praise4Para"