ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ଗେମ୍ସର ବ୍ୟାଡମିଣ୍ଟନ ବ୍ରୋଞ୍ଚ ବିଜେତା ମନୋଜ ସରକାରଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 SEP 2021 5:27PM by PIB Bhubaneswar
ଟୋକିଓ ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ଗେମ୍ସର ବ୍ୟାଡମିଣ୍ଟନ ବ୍ରୋଞ୍ଚ ବିଜେତା ମନୋଜ ସରକାରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ମନୋଜ ସରକାରଙ୍କ ଚିତ୍ତାକର୍ଷକ ପ୍ରଦର୍ଶନରେ ମୁଁ ବିଶେଷ ଆନନ୍ଦିତ । ବ୍ୟାଡମିଣ୍ଟନରେ ଦେଶପାଇଁ ସମ୍ମାନଜନକ ବ୍ରୋଞ୍ଚ ପଦକ ଆଣିଥିବା ଲାଗି ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଆଗାମୀ ଦିନ ପାଇଁ ବହୁତ ବହୁତ ଶୁଭକାମନା । #ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ#ପ୍ରେଜ4ପାରା”

Prime Minister's Office
PM congratulates Manoj Sarkar for winning Bronze medal in Badminton at Paralympics Games
04 SEP 2021 5:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manoj Sarkar for winning Bronze medal in Badminton at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Overjoyed by @manojsarkar07’s wonderful performance. Congrats to him for bringing home the prestigious Bronze Medal in badminton. Wishing in the very best for the times ahead. #Paralympics #Praise4Para"