হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
04 SEP 2021 9:19AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬৭.৭২ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৪২,৬১৮ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.২৩%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৪,০৫,৬৮১নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৩%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৬,৩৮৫ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২১,০০,০০১ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭১দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৬৩%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৫০% ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫২.৮২ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
04 SEP 2021 9:19AM by PIB Delhi
67.72 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
42,618 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.23% of total cases
India's Active caseload stands at 4,05,681
Recovery Rate currently at 97.43%
36,385 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,21,00,001
Weekly Positivity Rate (2.63%) less than 3% for last 71 days
Daily positivity rate reported to be 2.50%
52.82 cr Total Tests conducted so far