প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং অবু ধাবিগী ক্রাউন প্রিন্স ঐচ.ঐচ. শৈখ মোহমদ বিন জয়েদ অল নহয়ানগী মরক্তা তেলেফোন্দা ৱারী শানখ্রে
03 SEP 2021 10:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং অবু ধাবিগী ক্রাউন প্রিন্স ঐচ.ঐচ. শৈখ মোহমদ বিন জয়েদ অল নহয়ানগী মরক্তা ঙসি নুমিৎ য়ুংবা মতুংদা তেলেফোন্দা ৱারী শানখ্রে। লুচিংবা অনিনা ভারত অমসুং য়ু.এ.ই. অনিগী মরক্তা লৈরিবা নাকন অনিগী ওইবা মখল কয়াগী ওইবা হিরমশিংদা ৱারী চৎথখি। প্রধান মন্ত্রীনা কোবিদ -১৯ লায়চৎ মনুংদা য়ু.এ.ই.না ভারত্তা মতেং পাংবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্না ২০২১গী ওক্তোবরগী ১দগী দুবইদা হৌগদবা এক্সপো-২০২০গীদমক য়াইফ পাউজেল পীখি।
লুচিংবা অনিনা লম অনিগী ওইবা মান্নবা হিরমশিংদা ৱা খন্নখি। মখোয়না তেরোরিজম অমসুং এক্সত্রিমিস্ত মফম মালেম অসিদা থমদবা অমসুং অসিগুমবা শাফু অসিদা মালেম পুম্বা অমত্তা ওইনা লেপমিন্নবা হায়না মরুওইবা পীনখি।

Prime Minister's Office
Telephone Conversation between PM Shri Narendra Modi & Crown Prince of Abu Dhabi H.H. Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan
03 SEP 2021 10:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation with Crown Prince of Abu Dhabi H.H. Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan today afternoon. The two leaders positively assessed the continued progress in bilateral cooperation in various areas under the India-UAE comprehensive strategic partnership. Prime Minister appreciated UAE’s support for the Indian community during the Covid-19 pandemic. He also conveyed best wishes for Expo-2020 to be held in Dubai from October 1, 2021.
Both leaders also discussed regional issues of common concern. They agreed that there is no place for terrorism and extremism in the world and stressed the importance of international community standing together against such forces.