Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
25 AUG 2021 9:18AM by PIB Delhi
59.55 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
37,593 new cases in the last 24 hours
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.99%
India's Active caseload stands at 3,22,327
Recovery Rate currently at 97.67%
34,169 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,17,54,281
Weekly Positivity Rate (1.92%) less than 3% for last 61 days
Daily positivity rate (2.10%) less than 3% for last 30 days
51.11 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
25 AUG 2021 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসদ দ্রাইব অসিগী মখাতা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৫৯.৫৫ কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩৭,৫৯৩ লৈরি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১% মখাদা লৈরিস, হৌজিক ০.৯৯% ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,২২,৩২৭নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৬৭%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৪,১৬৯ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,১৭,৫৪,২৮১ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৬১দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৯২%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.১০% ওইরি: হৌখিবা নুমিৎ ৩০সিদা ৩%গী মখাদা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫১.১১ তৌখ্রে