প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক গেম্স হৌরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
24 AUG 2021 4:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোকিওদা পাংথোক্লিবা পেরালিম্পিক গেম্স হৌরকপদা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“@Paralympicsvনা হৌরকপদা, ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। #Paralympicsতা লৈবাক অসিগী মহুৎ শিল্লিবা শান্নরোই পুম্বগীদমক চাউথোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to Indian contingent on beginning of Paralympics Games
24 AUG 2021 4:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to the Indian contingent at the beginning of Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"As the @Paralympics begin, my best wishes to the Indian contingent. We are proud of all the athletes representing our nation at the #Paralympics."