প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে স্বাধীনতা দিৱসত মহাত্মা গান্ধীলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
15 AUG 2021 4:37PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্বাধীনতা দিৱসত জাতিৰ পিতা মহাত্মা গান্ধীলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিবলৈ ৰাজঘাটলৈ যায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰত কয়,
“ৰাজঘাটলৈ গৈ আজি মহাত্মা গান্ধীলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি অৰ্পণ কৰো। তেওঁৰ চিন্তা আৰু আদৰ্শই আমাক নিৰন্তৰভাৱে পৰিচালিত কৰি আছে আৰু আমি জনসাধাৰণৰ আশা-আকাংক্ষা পূৰণৰ বাবে কাম কৰি আছো।”

Prime Minister's Office
PM pays Homage to Mahatma Gandhi on Independence Day
15 AUG 2021 4:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister went to Rajghat to pay homage to the Father of the Nation on Independence Day.
The Prime Minister tweeted.
“Paid homage to Mahatma Gandhi at Rajghat. His thoughts and ideals continue to guide us as we work towards fulfilling people's aspirations.”