প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নীংতম নুমিৎতা মহাত্মা গান্ধীদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
15 AUG 2021 4:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা নীংতম নুমিৎতা রাজগাত্তা চৎতুনা জাতিগী মপাদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বিত তৌখি।
“রাজঘাত্তা চৎতুনা মহাত্মা গান্ধীদা ইকাই খুম্নবা উৎচখি। ঐখোয়না মীয়ামগী অনীংবশিং থুংহন্নবা মাইকৈদা থবক পাইখৎপদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং অমসুং ফিদমনীংঙাই ওইরবা মওং-মতৌশিং অসিনা মখা তানা লমজিং-লমতাকপীখিগনি।”

Prime Minister's Office
PM pays Homage to Mahatma Gandhi on Independence Day
15 AUG 2021 4:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister went to Rajghat to pay homage to the Father of the Nation on Independence Day.
The Prime Minister tweeted.
“Paid homage to Mahatma Gandhi at Rajghat. His thoughts and ideals continue to guide us as we work towards fulfilling people's aspirations.”