ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ଅଟଳ ବିହାରୀ ବାଜପେୟୀଙ୍କ ପୂଣ୍ୟ ତିଥି ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
16 AUG 2021 9:32AM by PIB Bhubaneswar
ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅଟଳ ବିହାରୀ ବାଜପେୟୀଙ୍କ ପୂଣ୍ୟ ତିଥି ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି,
“ତାଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧେୟ ବ୍ୟକ୍ତିତ୍ୱ, ସ୍ନେହସିକ୍ତ ସ୍ୱଭାବକୁ ମନେ ପକାଉଛୁ, ତାଙ୍କ ଚାତୁର୍ଯ୍ୟ ଓ ବ୍ୟଙ୍ଗକୁ ମନେ ପକାଉଛୁ, ଜାତୀୟ ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ତାଙ୍କ ଅବଦାନକୁ ମନେ ପକାଉଛୁ ।
ଅଟଳ ଜୀ ଦେଶବାସୀଙ୍କ ହୃଦୟ ଓ ମନରେ ରହିଛନ୍ତି । ଆଜି, ତାଙ୍କ ପୂଣ୍ୟ ତିଥି ଅବସରରେ ସଦୈବ ଅଟଳକୁ ଯାଇ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କଲି ।”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Shri Atal Bihari Vajpayee on his Punya Tithi
16 AUG 2021 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri Atal Bihari Vajpayee on his Punya Tithi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"We remember his warm personality, we remember his endearing nature, we remember his wit and humour, we remember his contribution to national progress.
Atal Ji lives in the hearts and minds of our citizens. Today, on his Punya Tithi went to Sadaiv Atal and paid tributes to him."