প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী অতল বিহারী বাজপায়ীবু মহাক্কী পুন্য তিথিদা শ্রদ্ধাঞ্জলী কৎখ্রে
16 AUG 2021 9:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্না প্রধান মন্ত্রী ওইবিরম্বা শ্রী অতল বিহারী বাজপায়ীবু মহাক্কী পুন্য তিথিদা শ্রদ্ধাঞ্জলী কৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রী হায়খি;
“ঐখোয়না মহাক্কী চিং-লেম্বা মতৌ নিংশিংলি, ঐখোয়না মহাক্কী নুংশিরবা মওং-মতৌ নিংশিংলি, ঐখোয়না মহাক্কী হৈ-শিংবা অমসুং ফাগী হৈবা নিংশিংলি, মহাক্না লৈবাক্কী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক লৌবিরম্বা থৌদাংশিংগীদমক ঐখোয়না নিংশিংলি।
অতল জী ঐখোয়গী নাগরীকশিংগী থম্মোয় অমসুং ৱাখলদা লৈরি। ঙসি, মহাক্কী পুন্য তিথিদা সদাইব অতলদা চত্তুনা ইকায় খুম্নবা উৎখি।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Shri Atal Bihari Vajpayee on his Punya Tithi
16 AUG 2021 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri Atal Bihari Vajpayee on his Punya Tithi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"We remember his warm personality, we remember his endearing nature, we remember his wit and humour, we remember his contribution to national progress.
Atal Ji lives in the hearts and minds of our citizens. Today, on his Punya Tithi went to Sadaiv Atal and paid tributes to him."