Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 54.58 Cr
Recovery Rate currently at 97.48%
32,937 Daily New Cases reported in last 24 hours
India's Active Caseload (3,81,947) presently constitute 1.18% of total cases
Daily Positivity Rate (2.79%) less than 3% for last 21 days
16 AUG 2021 10:55AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 54.58 Cr. Cumulatively, 54,58,57,108 vaccine doses have been administered through 61,54,235 sessions, as per the provisional report till 7 am today. 17,43,114 vaccine doses were administered in the last 24 hours.
These include:
HCWs
1st Dose
1,03,50,751
2nd Dose
81,00,615
FLWs
1st Dose
1,82,78,787
2nd Dose
1,21,73,133
Age Group 18-44 years
1st Dose
19,68,99,466
2nd Dose
1,54,10,416
Age Group 45-59 years
1st Dose
11,73,89,912
2nd Dose
4,57,91,230
Over 60 years
1st Dose
8,11,53,834
2nd Dose
4,03,08,964
Total
54,58,57,108
The new phase of universalization of COVID-19 vaccination has commenced from 21st June, 2021. The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country.
India’s recovery rate stands at 97.48%.
Out of the people infected since the beginning of the pandemic, 3,14,11,924 people have already recovered from COVID-19 and 35,909 patients have recovered in the last 24 hours.
India has reported 32,937daily new cases in the last 24 hours.
Less than 50,000 Daily New Cases have been reported since fifty consecutive days. This is a result of sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs.
India’s Active Caseload today stands at 3,81,947. Active cases now constitute only1.18% of the country's total Positive Cases.
With substantially ramped up testing capacity across the country, a total of 11,81,212tests were conducted in the last 24 hours in the country. Cumulatively, India has conducted over 49.48 crore (49,48,05,652) tests so far.
While on one side testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate currently stands at 2.01% and the Daily Positivity rate stands at 2.79% today. Daily Positivity rate has remained below 3% forlast 21 days and below 5% for 70 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন করোর ৫৪.৫৮গী পন্দোল লানখ্রে
হৌজিক ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস ৩২,৯৩৭ থেংনখি
হৌজিক ওইরিবা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (৩,৮১,৯৪৭) অসিনা অপুনবা কেসকী শরুক ১.১৮% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ২১নি অসিদা নোংমগী পোজিতিবিতী রেত (২.৭৯%) অসি ৩%গী মখাদা লৈরি
16 AUG 2021 10:55AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন য়ৌশিনবগী চাং অসি করোর ৫৪.৫৮গী পন্দোল লানখ্রে‍। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবদা থাগৎলকপা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না পুন্না সেসন ৬১,৫৪,২৩৫দা ভেক্সিন দোজ ৫৪,৫৮,৫৭,১০৮ কাপখ্রে‍। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা ভেক্সিন দোজ ১৭,৪৩,১১৪ কাপখি‍।
মসিদা য়াওরিবশিংদি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
1,03,50,751
২শুবা দোজ
81,00,615
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
1,82,78,787
২শুবা দোজ
1,21,73,133
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
19,68,99,466
২শুবা দোজ
1,54,10,416
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
11,73,89,912
২শুবা দোজ
4,57,91,230
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
8,11,53,834
২শুবা দোজ
4,03,08,964
অপুনবা
54,58,57,108
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন মীপুম খুদিংদা ফংহনবগী অনৌবা ফেজ অসি জুন ২১, ২০২১দগী হৌদোকখি‍। কেন্দ্র লৈঙাক্না লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী খোঙজেল হেনগৎহন্নবা অমদি স্কোপ পাকথোক চাউথোকহন্নবা ফিরেপ লৌরি‍।
ভারতকী ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৮%দা লৈরি‍।‍
লাইচৎ অসি হৌরকপদগী নাখ্রবা অপুনবা মীওইশিংগী মরক্তগী মীওই ৩,১৪,১১,৯২৫ হান্ননা কোবিদ-১৯দগী ফগৎলকখ্রবনি অমদি মীওই ৩৫,৯০৯না হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা ফগৎলকখ‍্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা ভারত্তা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস ৩২,৯৩৭ থেংনখ্রে।
থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ নিফু-মাপলসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস মশিং ৫০,০০০গী মখাদা ওইদুনা লাক্লি‍। মসি কেন্দ্র অমদি স্তেত/য়ু.তি. লৈঙাকশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবগী মহৈ অমনি‍।
ঙসি ফাওবদা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৩,৮১,৯৪৭দা লৈরে‍। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী শুপ্নতগী ১.১৮% খক্তা ওইরি‍।
https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image0034J31.jpgলৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখিবগা লোয়ননা হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৮১,২১২ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৪৯.৩৬ (৪৯,৪৮,০৫,৬৫২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোয়ননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.০১%দা লৈরে অমদি ঙসিগী ওইনা নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী রেত ২.৭৯%দা লৈরে‍। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌখিবা নুমিৎ ২১নিদা ৩%গী মখাদা অদুগা হৌখিবা নুমিৎ ৭০ অসিদনা ৫%গী মখাদা লৈরি‍।