প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰত ত্যাগ আন্দোলনৰ অংশগ্ৰহণকাৰীসকললৈ শ্ৰদ্ধা নিবেদন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 AUG 2021 9:41AM by PIB Guwahati
উপনিবেশবাদৰ বিৰুদ্ধে যুঁজখন সুদৃঢ়কৰণত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰা ভাৰত ত্যাগ আন্দোলনৰ প্ৰতিজন অংশগ্ৰহণকাৰীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰিছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"উপনিবেশবাদৰ বিৰুদ্ধে যুঁজখন সুদৃঢ়কৰণত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰা ভাৰত ত্যাগ আন্দোলনত অংশগ্ৰহণ কৰা মহানসকললৈ শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰিছো। মহাত্মা গান্ধীৰদ্বাৰা অনুপ্ৰাণিত হৈ, ভাৰত ত্যাগ আন্দোলনৰ উদ্দীপনা সমগ্ৰ ভাৰততে প্ৰতিধ্বনিত হৈছিল আৰু ই আমাৰ ৰাষ্ট্ৰৰ যুৱ সমাজক উদ্যত কৰিছিল।"

Prime Minister's Office
PM pays tributes to those who took part in the Quit India Movement
09 AUG 2021 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to all those who took part in the Quit India Movement, which played a crucial role in strengthening the fight against colonialism.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to the greats who took part in the Quit India Movement, which played a crucial role in strengthening the fight against colonialism. Inspired by Mahatma Gandhi, the spirit of the Quit India movement reverberated across India and energised the youth of our nation."