প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কুইত ইন্দিয়া মুভমেন্তদা শরুক য়াখিবশিংগীদমক ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
09 AUG 2021 9:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোলোনিয়ালিজমগী মায়োক্তা লান্থেংনবদা চাউরবা থৌদাং লৌখিবা, কুইত ইন্দিয়া মুভমেন্তদা শরুক য়াখিবা পুম্নমক্তা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কোলোনিয়ালিজমগী মায়োক্তা লান্থেংনবদা চাউরবা থৌদাং লৌখিবা, কুইত ইন্দিয়া মুভমেন্তদা শরুক য়াখিবা পুম্নমক্তা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাত্মা গান্ধীনা পুক্নিং থৌগৎপিরম্বা, কুইত ইন্দিয়া মুভমেন্তগী ইথিল অসিনা ভারত পুম্বদা খোন্থাং ওইনা চৎখিদুনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী নহা কয়া অমদা শক্তি পীখি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to those who took part in the Quit India Movement
09 AUG 2021 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to all those who took part in the Quit India Movement, which played a crucial role in strengthening the fight against colonialism.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to the greats who took part in the Quit India Movement, which played a crucial role in strengthening the fight against colonialism. Inspired by Mahatma Gandhi, the spirit of the Quit India movement reverberated across India and energised the youth of our nation."