প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০দা নুপাগী হোকী তীমনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা পি.এম.না হরাওবা ফোংদোকখ্রে
05 AUG 2021 9:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০দা নুপাগী হোকী তীমনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা মসিসু হায় মদুদি হায়রিবা থৌনা লিংজেল অসিগা লোয়ননা মখোয়না লৈবাক পুম্বগী মরুওইনা নহারোলশিংদা নিংলিবা ফংহনবা ঙম্বনি।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পুৱারী ওইরে! নুমিৎ অমা ভারত মচা খুদিংদা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
ঐখোয়গী নুপাগী হোকী তীমনা য়ুমদা ব্রোঞ্জ মেদল পুরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে। হায়রিবা থৌনা লিংজেল অসিগা লোয়ননা মখোয়না লৈবাক পুম্বগী মরুওইনা নহারোলশিংদা নিংলিবা ফংহনবা ঙম্বনি। ভারতনা ঐখোয়গী হোকী তীমগীদমক চাউথোকচরি। 🏑”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Men’s Hockey Team for winning Bronze Medal at Tokyo Olympics 2020
05 AUG 2021 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Men's Hockey Team for winning the Bronze Medal at Tokyo Olympics 2020. The Prime Minister also said that with this feat, they have captured the imagination of the entire nation, especially our youth.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Historic! A day that will be etched in the memory of every Indian.
Congratulations to our Men’s Hockey Team for bringing home the Bronze. With this feat, they have captured the imagination of the entire nation, especially our youth. India is proud of our Hockey team. 🏑"