প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওগস্তকী তাং ৫দা প্রধান মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেশতা প্রধান মন্ত্রী গরিব কলয়ান অন্ন য়োজনাগী বেনিফিসরীশিংগা ৱারি-ৱতায় শানগদৌরি
04 AUG 2021 9:27AM by PIB Imphal
ওগস্তকী তাং ৫দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা উত্তর প্রদেশতা প্রধান মন্ত্রী গরিব কলয়ান অন্ন য়োজনাগী বেনিফিসরীশিংগা ৱারি-ৱতায় শানরগনি৷
উত্তর প্রদেশনা ২০২১গী ওগস্তকী তাং ৫ অসি প্রধান মন্ত্রী গরিব কলয়ান য়োজনা দে ওইনা পালন তৌরগনি৷ বেনিফিসরী খুদিংমক্না স্কিম অসিগী কান্নবা অসি অমতা চিথদনা লৌহৌনবগীদমক রাজ্য অসি শিনবা থুংনা অচৌবা এৱার্নেস প্রোগ্রাম অমা লোঞ্চ তৌরগনি৷
রাজ্য অসিগী বেনিফিসরী কোতি ১৫রোম্না প্রধান মন্ত্রী গরিব কলয়ান য়োজনাগী খুৎথাংদা লেম্না রেসন ফংদুনা লাক্লি৷ রাজ্য অসিদা লৈরিবা ফেয়র প্রাইস শোপ ৮০,০০০রোম্না স্কিম অসিগী বেনিফিসরীশিংদা মহৈ-মরোংশিং য়েন্থোক্তুনা লাক্লি৷
উত্তর প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী য়োগি অদিত্যনাথসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি৷

Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries of Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana in Uttar Pradesh on 5th August
04 AUG 2021 9:27AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with the beneficiaries of Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana in Uttar Pradesh on 5th August 2021 at 1 PM, via video conferencing.
Uttar Pradesh will celebrate 5th August, 2021 as Pradhan Mantri Garib Kalyan Yojana Day. A massive awareness programme will be launched throughout the state to ensure that no beneficiary is left out from availing the benefits of the scheme.
Almost 15 crore beneficiaries of the state have been getting ration free of cost through Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana. Nearly 80,000 Fair price shops in the state have been distributing food grains to the beneficiaries of the scheme.
Chief Minister of Uttar Pradesh Shri Yogi Adityanath will also be present on the occasion.