প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেদিকেল কোর্সকীদমক ও.বি.সি. অমসুং শেল-থুমগী ফিভম শোৎথরবা সেক্সনগীদমক রিজার্বেসন পীনবা সরকারনা লৌখিবা ফিরেপতা পি.এম.না থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
29 JUL 2021 4:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চৎলিবা চহি অসিগী অন্দরগ্রেজুয়েৎ অমসুং পোস্তগ্রেজুয়েৎ মেদিকেল/দেন্তেল কোর্সকীদমক ভারত পুম্বগী ক্বাতা স্কীমদা ও.বি.সি.গীদমক ২৭% রিজার্বেসন অমসুং শেল-থুমগী ফিভম শোৎথরবা সেক্সনগীদমক ১০% রিজার্বেসন পীনবা সরকারনা লৌখিবা ফিরেপতা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীতকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী সরকারনা চৎলিবা চহি অসিগী অন্দরগ্রেজুয়েৎ অমসুং পোস্তগ্রেজুয়েৎ মেদিকেল/দেন্তেল কোর্সকীদমক ভারত পুম্বগী ক্বাতা স্কীমদা ও.বি.সি.গীদমক ২৭% রিজার্বেসন অমসুং শেল-থুমগী ফিভম শোৎথরবা সেক্সনগীদমক ১০% রিজার্বেসন পীনবা মশক থোকপা ফিরেপ অমা লৌরে।
হায়রিবা অসিনা ঐখোয়গী নহা লিশিং কয়া অমদা চহি খুদিংগী হেন্না ফবা খুদোংচাবা পীবদা হায়নিংঙাই লৈতনা মতেং ওইরগনি অমসুং লৈবাক অসিদা মীয়ামগী ৱায়েলদা অনৌবা মখল অমা শেম্লগনি”।

Prime Minister's Office
PM lauds Government decision for providing reservation for OBCs and Economically Weaker Section in medical courses
29 JUL 2021 4:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the Government's landmark decision for providing 27% reservation for OBCs and 10% reservation for Economically Weaker Section in the All India Quota Scheme for undergraduate and postgraduate medical/dental courses from the current academic year.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Our Government has taken a landmark decision for providing 27% reservation for OBCs and 10% reservation for Economically Weaker Section in the All India Quota Scheme for undergraduate and postgraduate medical/dental courses from the current academic year.
This will immensely help thousands of our youth every year get better opportunities and create a new paradigm of social justice in our country."