প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তোকিও ওলেম্পিক্সকীদমক ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
23 JUL 2021 6:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোকিও ওলেম্পিক্স ২০২০কীদমক ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তদা মহাক্না য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লাক্লো, ঐখোয় পুম্নমক্না #Cheer4India! পীরসি
@Tokyo2020গী হৌদোকপা থৌরমদা মিয়েং অমা থম্লসি।
ঐখোয়গী দাইনামিক ওইরবা কন্তিঞ্জেন্তদা খ্বায়দগী ফবা পাউজেল পীজরি। #Tokyo2020”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to Indian contingent for Tokyo Olympics
23 JUL 2021 6:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to the Indian contingent for Tokyo Olympics2020.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Come, let us all #Cheer4India!
Caught a few glimpses of the @Tokyo2020 Opening Ceremony.
Wishing our dynamic contingent the very best. #Tokyo2020"