Prime Minister's Office
PM extends best wishes to Indian contingent for Tokyo Olympics
23 JUL 2021 6:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to the Indian contingent for Tokyo Olympics2020.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Come, let us all #Cheer4India!
Caught a few glimpses of the @Tokyo2020 Opening Ceremony.
Wishing our dynamic contingent the very best. #Tokyo2020"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
টকিঅ’ অলিম্পিকত অংশগ্ৰহণ কৰা ভাৰতীয় খেলুৱৈসকলক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 JUL 2021 6:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টকিঅ’ অলিম্পিক, ২০২০ত অংশগ্ৰহণ কৰা ভাৰতীয় খেলুৱৈসকলক শুভেচ্ছা জনাইছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “আহক আমি সকলোৱে ভাৰতীয় খেলুৱৈসকলক উৎসাহিত কৰো (#Cheer4India!)৷”
@Tokyo2020ৰ উদ্বোধনী অনুষ্ঠান কেতবোৰ দৃশ্য প্ৰত্যক্ষ কৰো৷
আমাৰ শক্তিশালী দলৰ খেলুৱৈসকলক শুভেচ্ছা জনাও৷#Tokyo2020"