ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
245ତମ ସ୍ଵାଧୀନତା ଦିବସ ଅବସରରେ ଆମେରିକାବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
04 JUL 2021 2:36PM by PIB Bhubaneswar
245ତମ ସ୍ଵାଧୀନତା ଦିବସ ଅବସରରେ ଆମେରିକା ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ମହାମହିମ ଜୋ ବାଇଡେନ ଏବଂ ଆମେରିକାବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “@ପୋଟୁସ @ଜୋବାଇଡେନ ଏବଂ ଆମେରିକାବାସୀଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ 245ତମ ସ୍ଵାଧୀନତା ଦିବସ ଅବସରରେ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଅଭିନନ୍ଦନ ଓ ଶୁଭକାମନା । ଗଣତାନ୍ତ୍ରିକ ରାଷ୍ଟ୍ର ଭାବରେ ଭାରତ ଏବଂ ଆମେରିକା ସ୍ୱାଧୀନତା ଏବଂ ସ୍ୱାଧୀନତାର ମୂଲ୍ୟ ବାଣ୍ଟିଛନ୍ତି । ଆମର ରଣନୈତିକ ସହଭାଗୀତାର ପ୍ରକୃତ ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ ମହତ୍ତ୍ୱ ରହିଛି” ।

Prime Minister's Office
PM greets people of the USA on their 245th Independence Day
04 JUL 2021 2:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the President of USA, His Excellency Joe Biden and the people of the USA on their 245th Independence Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Warm felicitations and greetings to @POTUS @JoeBiden and the people of the USA on their 245th Independence Day. As vibrant democracies, India and USA share values of freedom and liberty. Our strategic partnership has a truly global significance."