প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এস.এ.গী মীয়ামদা মখোয়গী ২৪৫শুবা ইন্দিপেন্দেন্স দেদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
04 JUL 2021 2:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এস.এ.গী প্রসিদেন্ত, হিস এক্সেলেন্সী জো বোদেন অমসুং য়ু.এস.এ.গী মীয়ামদা মখোয়গী ২৪৫শুবা ইন্দিপেন্দেন্স দেদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “@POTUS @JoeBiden অমসুং য়ু.এস.এ.গী মীয়ামদা মখোয়গী ২৪৫শুবা ইন্দিপেন্দেন্স দেদা থাগৎ ৱাহৈ অমসুং হরাওবা ফোংদোকখচরি। য়াম্না লিংবা দেমোক্রেসী অমা ওইনা ভারত অমসুং য়ু.এস.এ.না নিং-খা তম্বগী মমলশিং পীনরি। ঐখোয়গী মরুপ-মপাং ওইবগী লালোং অসি তশেংনা মালেমগী ওইনা শকখংলবনি”।

Prime Minister's Office
PM greets people of the USA on their 245th Independence Day
04 JUL 2021 2:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the President of USA, His Excellency Joe Biden and the people of the USA on their 245th Independence Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Warm felicitations and greetings to @POTUS @JoeBiden and the people of the USA on their 245th Independence Day. As vibrant democracies, India and USA share values of freedom and liberty. Our strategic partnership has a truly global significance."