Prime Minister's Office
PM congratulates Deepika Kumari, Ankita Bhakat, Komalika Bari, Atanu Das and Abhishek Verma for their performances in Archery World Cup
29 JUN 2021 2:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Deepika Kumari, Ankita Bhakat, Komalika Bari, Atanu Das and Abhishek Verma for their stupendous performances in Archery World Cup in Paris.
In a tweet, The Prime Minister said, "The last few days have witnessed stupendous performances by our archers at the World Cup. Congratulations to @ImDeepikaK, Ankita Bhakat, Komalika Bari, Atanu Das and @archer_abhishek for their success, which will inspire upcoming talent in this field."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিপিকা কুমারি, অঙ্কিতা ভকৎ, কোমালিকা বারি, অতানু দাস অমসুং আবিশেক বর্মবু মখোয়না আর্চরী ৱার্লদ কপ্তা উৎখিবা পর্ফোমেন্সতা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
29 JUN 2021 2:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিপিকা কুমারি, অঙ্কিতা ভকৎ, কোমালিকা বারি, অতানু দাস অমসুং আবিশেক বর্মবু মখোয়না পেরিস্তা পাংথোকখিবা আর্চরী ৱার্লদ কপ্তা উৎখিবা পুক্নিং হুনিঙাই ওইরবা পর্ফোমেন্সতা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “হৌখিবা নুমিৎ খরনি অসিদা ৱার্লদ কপ্তা ঐখোয়গী আর্চরশিংনা পুক্নিং হুনিঙাই ওইরবা পর্ফোমেন্স পীবা উবা ফংই। @ImDeepikaK, অঙ্কিতা ভকৎ, কোমালিকা বারি, অতানু দাস অমসুং @archer_abhishek না মায় পাক্লকপদা থাগৎপা ফোংদোকচরি, হায়রিবা অসিনা লম অসিদা লাক্কদৌরিবা তেলেন্তশিংদা পুক্নিং থৌগৎলগনি”।