প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্রী জগন্নাথ ৰাও যোশীজীৰ ১০১সংখ্যক জন্মবার্ষিকীত শ্রদ্ধাঞ্জলি প্রধানমন্ত্রীৰ
23 JUN 2021 4:44PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে ভাৰতীয় জনসংঘ আৰু ভাৰতীয় জনতা পার্টিৰ প্রবীণ নেতা শ্রী জগন্নাথ ৰাও যোশীজীৰ ১০১সংখ্যক জন্ম বার্ষিকীত শ্রদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, "শ্রী জগন্নাথ ৰাও যোশীজীৰ ১০১সংখ্যক জন্ম বার্ষিকীত মই শ্রদ্ধা নিবেদন জনাইছো৷ তেওঁ এগৰাকী অসাধাৰণ সংগঠক হোৱাৰ লগতে মানুহৰ স্বার্থত নিৰৱচ্ছিন্নভাৱে কাম কৰি গৈছে৷ জনসংঘ আৰু ভাৰতীয় জনতা পার্টিক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰি তোলাৰ লক্ষ্য তেওঁৰ ভূমিকা সর্বজনবিদিত। জগন্নাথ ৰাও যোশীজী আছিল প্রজ্ঞা আৰু বিচক্ষণতাৰ এক অতুলনীয় প্রতীক।"

Prime Minister's Office
PM pays homage to Shri Jagannathrao Joshi Ji on his 101st birth anniversary
23 JUN 2021 4:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Shri Jagannathrao Joshi Ji, senior leader of the Bharatiya Jana Sangh and Bharatiya Janata Party, on his 101st birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said:
“I pay homage to Shri Jagannathrao Joshi Ji on his 101st birth anniversary. Jagannathrao Ji was a remarkable organiser and tirelessly worked among people. His role in strengthening the Jana Sangh and BJP is widely known. He was also an outstanding scholar and intellectual.”