প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী জগন্নাথরাও জোশি জীদা মহাক্কী ১০১শুবা মপোক কুমোন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
23 JUN 2021 4:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতিয়া জন সংঘঅমসুং ভারতিয়া জনতা পার্তীগী মকোক থংবা লুচিংবা শ্রী জগন্নাথরাও জোশি জীদা মহাক্কী ১০১শুবা মপোক কুমোন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“ঐহাক্না শ্রী জগন্নাথরাও জোশি জীদা মহাক্কী ১০১শুবা মপোক কুমোন্দা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। জগন্নাথরাও জী থোইদোকপা ওর্গানাইজর অমনি অমসুং মীয়ামগীদমক চোকথবা লৈতনা থবক তৌবিরম্মী। মহাক্না জন সংঘ অমসুং বি.জে.পী.বু মপাঙ্গল কনখৎনবগীদমক লৌবিখিবা থৌদাংশিংদা পাক শন্না খঙনখি। মহাক অসি মপা লৈতনা লাইরিক-লাইশু হৈবা অমসুং হৈ-শিংবা অমসুনি”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to Shri Jagannathrao Joshi Ji on his 101st birth anniversary
23 JUN 2021 4:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Shri Jagannathrao Joshi Ji, senior leader of the Bharatiya Jana Sangh and Bharatiya Janata Party, on his 101st birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said:
“I pay homage to Shri Jagannathrao Joshi Ji on his 101st birth anniversary. Jagannathrao Ji was a remarkable organiser and tirelessly worked among people. His role in strengthening the Jana Sangh and BJP is widely known. He was also an outstanding scholar and intellectual.”