প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জ্যশথা অস্তমিনা লাকপদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
18 JUN 2021 6:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মরুওইনা কাশ্মিরি পন্দিতকী মীপুম খুদিংদা জ্যশথা অস্তমিগী নুঙাইরবা থৌরম্না লাকপদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“জ্যশথা অস্তমিগী নুঙাইরবা থৌরম্না লাকপদা মীপুং খুদিংদা মরুওইনা কাশ্মিরি পন্দিতশিংদা, খ্বায়দগী য়াইফবা অমসুং হরাও তয়াম্বা পীজরি। ঐখোয়না ইমা খীর ভাবনিবু খুরুমজরি অমসুং মীপুং খুদিংমকপু হকচাং ফনবা অমসুং নুঙাই-য়াইফনবা থৌনিজরি।

Prime Minister's Office
PM's greetings on Jyeshtha Ashtami
18 JUN 2021 6:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all, specially the Kashmiri Pandit community, on the auspicious occasion of Jyeshtha Ashtami.
In a tweet, the Prime Minister said :
"On the auspicious occasion of Jyeshtha Ashtami, greetings and best wishes to everyone, particularly the Kashmiri Pandit community. We bow to Mata Kheer Bhawani and pray for everybody’s health and wellness."