Prime Minister's Office
PM condoles demise of Noted Economist and Environmentalist Prof Radhamohan
11 JUN 2021 11:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Noted Economist and Environmentalist Prof Radhamohan Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Prof Radhamohan Ji was deeply passionate about agriculture, especially adopting sustainable and organic practices. He was also respected for his knowledge on subjects relating to the economy and ecology. Saddened by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা ইকোনোমিস্ত অমসুং এনভাইরোনমেন্তেলিস্ত প্রোফেসর রাধামোহোন্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 JUN 2021 11:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা ইকোনোমিস্ত অমসুং এনভাইরোনমেন্তেল প্রোফেসর রাধামোহোন জিনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি,
“প্রোফেসর রাধামোহোন জিনা মরুওইনা লেঙদবা অমসুং ওর্গানিক ওইবা থৌওংশিংগী লৌউ-শিংউবদা য়াম্না থৱায় য়াওবা মীশক্নি। মহাকপু ইকোনোমী অমসুং ইকোলোজীগী হিরমদা মরী লৈনবা মহাক্কী লৌশিংগীদমক ইকাই খুম্নবা পীজরি। মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা অমনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।