প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী কান্তিসেন শ্ৰফৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
13 MAY 2021 10:52PM by PIB Guwahati
শ্ৰী কান্তিসেন শ্ৰফ(কাকা)ৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, শ্ৰী কান্তিসেন শ্ৰফ এগৰাকী দয়ালু হৃদয়ৰ ব্যক্তি আছিল, তদুপৰি তেওঁ গুজৰাটৰ এগৰাকী সফল উদ্যোগপতিও আছিল, যিয়ে ক্ষুদ্ৰ কাৰিকৰসকলৰ অৰ্থনৈতিক উত্তৰণৰ বাবে বহুখিনি অৰিহণা আগবঢ়াইছিল।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Kantisen Shroff
13 MAY 2021 10:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sadness over the demise of Shri Kantisen Shroff (Kaka).
In a tweet, The Prime Minister called Shri Kantisen Shroff , a kind hearted man of Gujarat who in addition to being a successful industrialist, contributed a lot for the upliftment of small artisans.