প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী চমন লাল গুপ্তনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
18 MAY 2021 1:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী চমন লাল গুপ্ত জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি, “শ্রী চমন লাল গুপ্ত জীবু মহাক্না কাংলুপ কয়াগী থবক থৌরম কয়াদা হোৎনবিরম্বগীদমক নিংশিংদুনা লৌহৌরগনি। মহাক অসি কৎথোক্লবা লেজিসলেতর অমা ওইবিরম্মী অমসুং জম্মু অমসুং কাশ্মীরদা বি.জে.পী.বু শক্তি লৈনবা হোৎনবিরম্মী। মহাক্না লৈখিদবা অসিদা থম্মোয় শোক্না নুঙাইজদে। ঐহাক্কী ৱাখলনা অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু শৌগৎপশিংদা শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Former Union Minister Shri Chaman Lal Gupta
18 MAY 2021 1:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Former Union Minister, Shri Chaman Lal Gupta Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Chaman Lal Gupta Ji will be remembered for numerous community service efforts. He was a dedicated legislator and strengthened the BJP across Jammu and Kashmir. Pained by his demise. My thoughts are with his family and supporters in this hour of grief. Om Shanti."