প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মে ১৪দা পি.এম.-কিসানগী মখাদা শেলথুমগী বেনিফিতগী ৮শুবা ইন্সতোলমেন্ত থাদোক্কনি
13 MAY 2021 1:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ১৪গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কন্ফরেন্সিংগী খুত্থাঙদা প্রধান মন্ত্রী কিসান সম্মান নিধি (পি.এম.-কিসান)গী মখাদা শেলথুমগী বেনিফিতকী ৮শুবা ইন্সতোলমেন্ত থাদোক্কদৌরি‍। মসিনা লৌমী ইমুং করোর ৯.৫ হেনবদা লুপা করোর ১৯,০০০ হেনবগী শেন্ফম ত্রান্সফর তৌবা ঙমহল্লগনি‍। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা লৌমী বিনিফিসিয়রীশিংগসু ৱারী-ৱাতায় শানগনি‍। থৌরমদুদা কেন্দ্রগী লৌউ-শিংউগী মন্ত্রীসু শরুক য়াগনি‍।
পি.এম.-কিসানগী মরমদা
পি.এম.-কিসান স্কিমগী মখাদা, চহীদা লুপা ৬০০০গী শেলথুমগী বেনিফিত মতেং ফংবদা মতিক চারবা লৌমী ইমুং অমদা থা ৪-৪গী মান্নবা মতমদা লুপা ২০০০গী ইন্সতোলমেন্ত অহুম থোক্না পীগবদনি‍। শেনফম অসি কান্নবা ফংগদৌরিবা লৌমীশিংগী বেঙ্ক একাউন্ততা হকথেংননা থাজিনবনি‍। স্কিম অসিনা হৌজিক ফাওবদা লুপা করোর লাখ ১.১৫ হেনবগী সম্মান রাসি লৌমী ইমুংশিংদা ফংহনখ্রে‍।

Prime Minister's Office
PM to release 8th instalment of financial benefit under PM-KISAN on 14th May
13 MAY 2021 1:15PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will release the 8th instalment of financial benefit under Pradhan Mantri Kisan Samman Nidhi (PM-KISAN) scheme on 14th May at 11 AM via video conferencing. This will enable the transfer of more than Rs. 19,000 crores to more than 9.5 crores beneficiary farmer families. Prime Minister will also interact with farmer beneficiaries during the event. Union Agriculture Minister will also be present on the occasion.
About PM-KISAN
Under the PM-KISAN scheme, a financial benefit of Rs. 6000/- per year is provided to the eligible beneficiary farmer families, payable in three equal 4-monthly installments of Rs.2000/- each. The fund is transferred directly to the bank accounts of the beneficiaries. In this scheme, Samman Rashi of over Rs. 1.15 lakh crores has been transferred to farmer families so far.