প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জয়ন্তী উপলক্ষে গুৰুদেৱ ঠাকুৰক প্ৰণিপাত জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
09 MAY 2021 10:37AM by PIB Guwahati
ৰবীন্দ্ৰ জয়ন্তী উপলজ্ঞে প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুৰুদেৱ ৰৱীন্দ্ৰনাথ ঠাকুৰলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে কয়, “ৰবীন্দ্ৰ জয়ন্তী উপলক্ষে মই মহান গুৰুদেৱ ঠাকুৰক প্ৰণিপাত জনাইছো৷ তেওঁৰ সপোনৰ ভাৰতবর্ষ নিৰ্মাণত তেওঁৰ আদর্শই আমাক উৎসাহ আৰু শক্তি প্রদান কৰিব বুলি প্ৰাৰ্থনা জনালো৷”

Prime Minister's Office
PM bows to Gurudev Tagore on his Jayanti
09 MAY 2021 10:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to GurudevRabindranathTagore on Tagore Jayanti.
In a tweet, The Prime Minister said:
“On Tagore Jayanti, I bow to the great Gurudev Tagore. May his exemplary ideals keep giving us strength and inspiration to build the India he dreamt of.”