প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুরুদেব তেগোরবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা খুরুমখ্রে
09 MAY 2021 10:37AM by PIB Imphal
তেগোর জয়েন্তি লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুরুদেব রবিন্দ্রনাথ তেগোরগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“তেগোর জয়েন্তিদা, ঐহাক্না অথোইবা গুরুদেব তেগোরগী মফমদা খুরুমজরি। মহাক্কী তমজনিঙাই ওইরবা ৱাখল্লোলশিংনা ঐখোয়বু থৌনা অমসুং লিংজেন পীবিদুনা মহাক্না পামজরম্বা ভারতকী মংলান অদুবু থুংবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM bows to Gurudev Tagore on his Jayanti
09 MAY 2021 10:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to GurudevRabindranathTagore on Tagore Jayanti.
In a tweet, The Prime Minister said:
“On Tagore Jayanti, I bow to the great Gurudev Tagore. May his exemplary ideals keep giving us strength and inspiration to build the India he dreamt of.”