প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী নর্সশিংগী নুমিৎতা প্রধান মন্ত্রীনা নর্সিং স্তাফতা তৌবিমল খঙবা ফোংদোকখ্রে
12 MAY 2021 12:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী নর্সশিংগী নুমিৎতা নর্সিং স্তাফতা তৌবিমল খঙবা ফোংদোকখ্রে
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“মালেমগী নর্সশিংগী নুমিৎ অসি কোবিদ-১৯ লান্থেংনবদা মমাং থাংলিবা, কন্না হোৎনরিবা নর্সিং স্তাফতা থাগৎপা ফোংদোক্নবা নুমিৎ অমনি। মখোয়না মশা-মউ ফবা ভারতকীদমক মথৌদা থৱায় য়াওবা, মীনুংশি অমসুং কৎথোকপা অসি তমজনিঙাইনি”।

Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to the nursing staff on International Nurses Day.
12 MAY 2021 12:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to the nursing staff on International Nurses Day.
In a tweet, the Prime Minister said :
"International Nurses Day is a day to express gratitude to the hardworking nursing staff, who is at the forefront of fighting COVID-19. Their sense of duty, compassion and commitment towards a healthy India is exemplary."