Prime Minister's Office
PM condoles INA veteran Lalit Ram ji
09 MAY 2021 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of INA veteran Shri Lalit Ram ji.
In a tweet Shri Modi said :
"Saddened by the demise of INA veteran Lalti Ram Ji. His courage and contributions to India’s freedom struggle will never be forgotten. I recall my interactions with him. Greats like him have left an indelible mark on India’s history."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଇଏନଏ ଭେଟେରାନ ଲଲିତ ରାମ ଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
09 MAY 2021 1:30PM by PIB Bhubaneswar
ଆଇଏନଏ ଭେଟେରାନ ଶ୍ରୀ ଲଲିତ ରାମ ଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଆଇଏନଏ ଭେଟେରାନ ଲଲିତ ରାମ ଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମର୍ମାହତ । ଭାରତର ସ୍ଵାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମରେ ତାଙ୍କର ସାହସ ଓ ବଳିଦାନକୁ କେବେ ବି ଭୁଲି ହେବନାହିଁ । ତାଙ୍କ ସହିତ ହୋଇଥିବା ଆଲୋଚନାକୁ ମୁଁ ମନେ ପକାଉଛି । ତାଙ୍କ ଭଳି ମହାନ ବ୍ୟକ୍ତିମାନେ ଭାରତ ଇତିହାସରେ ଏକ ଅଲିଭା ଚିହ୍ନ ଛାଡି ଯାଇଛନ୍ତି” ।