Prime Minister's Office
PM condoles INA veteran Lalit Ram ji
09 MAY 2021 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of INA veteran Shri Lalit Ram ji.
In a tweet Shri Modi said :
"Saddened by the demise of INA veteran Lalti Ram Ji. His courage and contributions to India’s freedom struggle will never be forgotten. I recall my interactions with him. Greats like him have left an indelible mark on India’s history."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আই.এন.এ. ভেতরান লালিত রাম জীগী মফমদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
09 MAY 2021 1:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.এন.এ. ভেতরান শ্রী ললিত রাম জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“আই.এন.এ. ভেতরান ললিত রাম জীনা লৈখিদবসিনা পুক্নিং ৱাহল্লে‍। ভারতকী নীংতম লালহৌদা মহাক্কী থৌনা অমদি থৌদাং কৈদৌঙৈদসু কাউথোক্লোই‍। মহাক্কা ৱারী শানহৌবা ঐনা নীংশিংলি‍। মহাক্কুম্বা অথোইবা মীওইশিংনা ভারতকী পুৱারীদা মুৎনাইররোইদবা মমি হকলম্মি‍।”