Prime Minister's Office
PM condoles INA veteran Lalit Ram ji
09 MAY 2021 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of INA veteran Shri Lalit Ram ji.
In a tweet Shri Modi said :
"Saddened by the demise of INA veteran Lalti Ram Ji. His courage and contributions to India’s freedom struggle will never be forgotten. I recall my interactions with him. Greats like him have left an indelible mark on India’s history."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আইএনএৰ বৰ্ষীয়ান সৈনিক ললিত ৰাম জীৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে
09 MAY 2021 1:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আইএনএৰ বৰ্ষীয়ান সৈনিক ললিত ৰাম জীৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটত শ্ৰী মোদীয়ে কয়,
"আইএনএৰ বৰ্ষীয়ান সৈনিক ললিত ৰাম জীৰ দেহাৱসানত মই শোকস্তব্ধ হৈছো। ভাৰতৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামলৈ তেওঁৰ ত্যাগ আৰু অৰিহণা আমি কেতিয়াও পাহৰিব নোৱাৰো। তেওঁৰ সৈতে মতবিনিময়ৰ দিনবোৰ সোঁৱৰণ কৰিছো। তেওঁৰ দৰে মহান ব্যক্তিয়ে ভাৰতৰ ইতিহাসত উল্লেখনীয় প্ৰভাৱ পেলাই থৈ গ’ল।"