প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বেক্সিন মাংহনবা হন্থহনবগীদমক হেল্থকিয়র ৱর্করশিং অমসুং নর্সশিংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 MAY 2021 12:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হেল্থকিয়র ৱর্করশিং অমসুং নর্সশিংনা বেক্সিন মাংহনবা হন্থহনবগী অফবা খুদম অমা থম্বা ঙম্বখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
কেরেলাগী মুখ্য মন্ত্রী ওইরিবা পিনারায়ি বিজেয়নগী ত্বিৎ অমা লৌথোক্লদুনা প্রুধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বিৎ তৌখি:
“ঐখোয়গী হেল্থকিয়র ৱর্করশিং অমসুং নর্সশিংনা বেক্সিন মাংহনবা হন্থহন্দুনা অফবা খুদম অমা থম্বা ঙমখিবা অসি উবদা নুংঙাইবা পোকই। কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লান্থেংনবা অসি কনখৎহনবদা বেক্সিন মাংহনবা হন্থহনবা অসি মরু ওই।”

Prime Minister's Office
PM praises healthcare workers and nurses for reducing vaccine waste
05 MAY 2021 12:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised healthcare workers and nurses for setting an example in reducing vaccine wastage.
Quoting a tweet from the Chief Minister of Kerala, Pinarayi Vijayan, the Prime Minister tweeted:
“Good to see our healthcare workers and nurses set an example in reducing vaccine wastage. Reducing vaccine wastage is important in strengthening the fight against COVID-19.”