Ministry of Railways
Delhi to receive 244 tonnes more Oxygen Today; With this, Oxygen Expresses would deliver nearly 450 MT of LMO to Delhi alone in 24 hours, counting from deliveries that took early hours today
27 Oxygen Expresses complete their journey delivering more than 1585 MT LMO in 103 tankers
Telangana receives 60 MT more
6 Oxygen Expresses on the run with 463 MT LMO in 33 tankers for Haryana, Madhya Pradesh, Uttar Pradesh, and Delhi
Oxygen Expresses on way to Lucknow (117 tonnes approx), Faridabad (79 tonnes) and Jabalpur (23 tonnes approx)
Railways continue to meet the Oxygen Express needs as the nation fights once a century challenge
04 MAY 2021 4:53PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen(LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered 1585MT (approx) of LMO in 103 tankers to various states across the country. 27 Oxygen Expresses have already completed their journey and 6 more loaded Oxygen Express are on the run carrying 463 MT (approx) of LMO in 33 tankers.
It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
2 more Oxygen Express to Delhi carrying more than 244 MT cumulative of Liquid Medical Oxygen are on its way from Hapa and Mundra and are expected to reach Delhi today itself. With the arrival of two more Oxygen Expresses today, Delhi would see nearly 450MT of LMO in 24 hours beginning early hours to 4th May.
Of the total 382 MT of LMO being delivered today by Railways, nearly 244 MT would be meant for Delhi, which is nearly 64% of total load being delivered today.
Telangana also received its second Oxygen Express from Angul carrying 60.23 MT LMO.
Lucknow will receive today 79 tonnes from Oxygen Express from Bokaro.
So far, Indian Railways has delivered more than 1585 metric tonnes Liquid Medical Oxygen (LMO) to Maharashtra (174 MT), Uttar Pradesh (492 MT), Madhya Pradesh (179 MT), Delhi (464 MT), Haryana (150 MT) & Telangana (127 MT).

রেলৱে মন্ত্রালয়
দিল্লীনা ঙসি ওক্সীজেন তোন ২৪৪ ফংগনি; মসিগা লোয়ননা, ওক্সীজেন এক্সপ্রেসনা দিল্লী খক্তদা ঙসি অঙনবদগী পীরক্লিবশিং থাদুনা পুং ২৪গী মনুংদা এল.এম.ও. চাউরাকপা এম.তি. ৪৫০ পীগনি
ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ২৭না তেঙ্কর ১০৩দা এল.এম.ও. এম.তি. ১৫৮৫ পীদুনা মখোয়গী খোঙচৎ লোইশিনখি
তেলঙ্গানানা অহেনবা এম.তি. ৬০ অমগা ফংখ্রে
ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ৬না হরিয়ানা, মধ্য প্রদেশ, উত্তর প্রদেশ অমসুং দিল্লীগীদমক্তা তেঙ্কর ৩৩দা এল.এম.ও. এম.তি. ৪৬৩ পুদুনা চেল্লি
ওক্সীজেন এক্সপ্রেসনা লখনৌ (চাউরাকপা তোন ১১৭), ফরিদাবাদ (তোন ৭৯) অমসুং জবলপুর (চাউরাকপা তোন ২৩) পুদুনা চৎলি
লৈবাক অসিনা চহি চাদা অমুক্তা থোকপা শিংনবগা লান্থেংনরিবা অসিগীদমক্তা রেলৱেজনা তঙাই ফদ্রবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস লেপ্তনা চলায়রি
04 MAY 2021 4:53PM by PIB Imphal
শিংনবা কয়া থেংনদুনা অমসুং অনৌবা ৱারোইশিন কয়া পুরক্তুনা, ইন্দিয়ন রেলৱেজনা লৈবাক শিনবা থুংবদা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সীজেন য়ৌহন্দুনা তেংবাংবগী খোঙচৎ মখা তানা চত্থরি। ইন্দিয়ন রেলৱেজনা হৌজিক ফাওবদা তেঙ্কর ১০৩দা এল.এম.ও.গী চাউরাকপা এম.তি. ১৫৮৫বু লৈবাক শিনবা থুংবগী রাজ্যশিংদা য়ৌহনখ্রে। ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ২৭না মখোয়গী খোঙচৎ লোইশিনখ্রে অমসুং ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ৬না তেঙ্কর ৩৩দা এল.এম.ও. এম.তি. ৪৬৩ (চাউরাকপা) পুদুনা চেল্লি।
এল.এম.ও. পীবীনবা হায়জরকপা রাজ্যশিংদা খ্বাইদগী অতেনবা মতমদা এল.এম.ও. য়ারিবমখৈ মশিং য়াম্না য়ৌহনবা হায়বসি ইন্দিয়ন রেলৱেজকী পান্দম্নি।
লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সীজেন অপুনবা এম.তি. ২৪৪ হেন্না পুবা দিল্লীগীদমক্তা চেল্লিবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ২সু হপা অমসুং মুন্দ্রাদগী থৌরক্তুনা লম্বীদা লৈরি অমসুং ঙসিগী মনুংদা দিল্লীদা য়ৌগনি হায়না থাজনরি। ঙসিগী মনুংদা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ২ অমগা দিল্লীদা য়ৌরক্লবদি, মে ৪, ২০২১গী অঙনবদগী হৌদুনা পুং ২৪গী মনুংদা দিল্লীদা এল.এম.ও. এম.তি. ৪৫০ য়ৌরগনি।
রেলৱেজনা ঙসি য়ৌহনখিবা অপুনবা এল.এম.ও. এম.তি. ৩৮২গী মনুংদগী, চাউরাকপা এম.তি. ২৪৪দি দিল্লীগীদমক্তনি অমসুং মসিনা ঙসি য়ৌহনখিবগী অপুনবগী চাউরাকপা ৬৪%গী শরুক ওইগনি।
তেলঙ্গানাসু অঙ্গুলদগী এল.এম.ও. এম.তি. ৬০.২৩ পুদুনা লাক্লিবা অসিদগী মখোয়গী অনিশুবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ফংখ্রে।
লখনৌনা বোকারোদগী লাকপা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস্তগী ঙসি তোন ৭৯ ফংগনি।
ইন্দিয়ন রেলৱেজনা হৌজিক ফাওবদা মহারাস্ত্রা (এম.তি. ১৭৪), উত্তর প্রদেশ (এম.তি. ৪৯২), মধ্য প্রদেশ (এম.তি. ১৭৯), দিল্লী (এম.তি. ৪৬৪), হরিয়ানা (এম.তি. ১৫০) অমসুং তেলঙ্গানা (এম.তি. ১২৭)দা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সীজেন অপুনবা এম.তি. ১৫৮৫ হেন্না য়ৌহনখ্রে।